torsdag 9. februar 2012

Gult er sinnsykt kult!

Her er det usedvanlig stille for tiden, hobbyrommet blir stort sett passert om morran og kvelden, og det er det. Men ett posekort har jeg da fått til. Vel, det er ikke helt ferdig, for når jeg skulle lage tagen inni var jeg tom for gul bazzill, så det får bli en annen gang. Til helga kanskje..?

Anyway, posekort som sagt. Papir fra Magnolia, det samme med Tilda, som her er farget med copics. Jeg fikk nemlig gule tusjer i posten for noen uker siden, og alle motivene mine siden har fått den samme herlige fargen, derav overskriften..



Punchene på kantene er MS, tekst Kreativ Hobby,
swirl Cherry Lynn, sommerfugler fra MS og
Karen Marie klip.



Baksiden måtte jo selvsagt ha en gul Tilda!
Lurer på om jeg er lei gult til påske jeg..?





Og sånn bare for å vise at jeg kan være litt kreativ ellers og, så kommer det her bilder av min nye punchoppbevaring. De har egentlig vært alle mulige steder: på veggen, på benken, i kurver og i skuffer. Og for øyeblikket henger de på baksiden av en kommode. Ryggen vender inn mot hobbyplassen, og de er superlett tilgjengelig.








Ulempen er jo at jeg ser nå at jeg har plass til maaange fler...


I morra er det treff på Skedsmo, og da tror jeg jammen jeg skal fortsette på borettslaget mitt. Det har ligget i dvale, men plantegningene er klare og det er ikke lenge til neste beboer kan flytte inn!