mandag 4. januar 2010

Gutta boys!

Guttekort syns jeg kan være litt vanskelige, en kan jo lissom ikke dynge på med blomster og bling. Men da er disse herlige gutta fra Hänglar gode å ha. Digger dem!Veldig enkle kort, hvor motivet er i fokus.7 kommentarer:

hjem hos linda sa...

Blir såå imponert over alle de flotte kortene du lager...Har du en maskin som klipper bokstaver?? og fargelegger du De søte guttene??
Hilsen ei som vil lære..Har jo drevet med kortlaging selv,me det er 3d kort for det meste...
Give away inne hos meg,velkommen.
Klæm Linda

Linda sa...

For noen herlige stempler, og du er jo helt rå til å fargelegge. Er enig det er ikke lett å lage guttekort, men du klarte det..
Fine bokstaver er de stansa ut, eller kjøpt ferdig slik?
Ha en fortsatt fin kveld, klem:-)

Gro sa...

Enig i at det er en utfordring å lage guttekort, men du har jo klart det til 20 i stil. Kortene er knall kule.

Klem :o)

Lenas kort sa...

Takk for shopping turen i dag :-) Ikke så greit å huske alt på den laaaaaaaaaaange lista :-) Flotte kort Yvonne :-) Liker spesielt godt korte til Dennis.Stilig med skygge på bokstavene.Hærlige stempler,og flott fargelegging :-)Ha en fin kveld :-)

jannes hobbykrok sa...

Kjempestilige kort!Er ikke Dennis oktoberbarn???Xtreeemt tidlig ute eller???
Te i morra tidlig?
Nabben

Heidi sa...

Kjempetøffe guttekort:)!! De stemplene er jo bare så innmari fine!! Og likte veldig godt bokstavene dine også, er det Cuttlebug som har det alfabetet..??

ha en fortsatt fin kveld!
klem fra Heidi

Gry-Heidi sa...

Skikkelig tøffe og knallstilige guttekort ! Jeg tenker de gutta setter pris på at det ikke er så mye stæsj på jeg *fnis*. Og jeg og lurer på hvem som har de bokstavene, de er utrolige fine :)

Klem, Gry-Heidi