fredag 1. januar 2010

Makeover!

Langt inni et skap fant jeg denne minikommoden. Egentlig veldig søt, bare 17 cm høy, men av en eller annen grunn hadde jeg malt den gul og pyntet med skjell!?!


Etter en rask makeover med litt sort maling og papir ble den representabel, og skal stå på benken på hobbyrommet. Ikke helt sikker hva jeg skal ha inni, men med et tonn nips burde ikke det by på problemer...


Får ikke bestemt meg om jeg skal stæsje den med blomster & bling, eller ha den enkel... Får tenke litt på det tror jeg.

6 kommentarer:

Lenas kort sa...

Denne ble jo fin da :-) Burde ikke by på noen problemer med å fylle opp en ;-)

jannes hobbykrok sa...

Kjempefin,og noe mer til benken på hobbyrommet er jo akkurat hva du trenkte!(fniser høyyyt!)
God tur til kuben i kulda,ikke misunnelig...
Glad dag!
Nabben

hjem hos linda sa...

mED DINE HOBBYER BLIR DET IKKE NOE PROBLEM Å FYLLE DEN OPP TENKERE JEG!! HE HE HE.

Du lager de flotteste kort!!

Kos deg masse!
Klæm Linda

Gro sa...

Hm, gulmaling og skjell høres ut som en kjent hobbyperiode... Har en isoporkrans hengende ett sted full av skjell og sneglehus.
Kommoden ble kjempeflott etter make-overen.
Tusen takk for hyggelig kommentar og Godt Nyttår.

miapia sa...

Hei igjen.. Grunnen til den store produktiviteten min om dagen, er at jeg nermest setter på klokken for å kunne stå opp å sette meg på hobbyrommet mitt. Har to dager igjen av ferien og nyter det til det fulle;)Jeg bare klår i fingrene til å lage ting.. De bladene har jeg kjøpt på nille. Det er egentlig blomster som er på en lysmanskjett eller noe lignende. De finnes i forskjellige farger. Jeg har bare demontert blomstene og vips så hadde jeg nydelige blader når jeg bøyde dem flate. Et annet tisp er å demontere lysmansjetter . Man finner mye av det på loppis blant annet. Da får man blader og blomster i alle varianter.. Jeg har hatt mye nytte av det :)
Ha en god kveld. Jeg skal nyte kvelden på hobbyrommet ut i de sene nattetimer..
Hilsen Mia

miapia sa...

Og et tips til kommoden... Skifte knotter gjør underverker, eller dekopere på knottene. Tapensere på skuffeflatene eller toppen er også kult...Mange muligheter. Jeg elsker å pusse opp møbler.. Gleder meg til loppis- sesongen strater igjen...
Hilsen Mia